Polica u Biokutku

BIO KUTAK je prodavnica zdrave hrane i pića, otvorena novembra 2011. godine u jednoj od najlepših i najživljih ulica Subotice, Dimitrija Tucovića 2 (među Subotičanima poznata i kao "Borovo" ulica).

U našoj prodavnici možete kupiti veliki broj proizvoda zdrave hrane i pića (uvek svežeg), prirodne kozmetike, kao i proizvoda namenjenih ishrani osoba sa posebnim potrebama (dijabetes, celijakija, razne alergije i dr.).

Bez obzira na činjenicu da smo "mlada" prodavnica, smatramo da smo za relativno kratko vreme uspeli da steknemo poverenje velikog broja mušterija koje su danas već naši redovni kupci.

Ovaj sajt je sigurno još jedan korak na putu da budemo bolji, pri čemu ćemo nastojati da uskoro omogućimo i online naručivanje naših proizvoda, kao i dostavu na Vašu kućnu adresu.

Danas, kada nas tempo svakodnevnog života često opredeljuje za "brzu" hranu, kada smo izloženi prekomernim količinama stresa, ali kada i sami proizvođači hrane masovno koriste razne aditive čije je prisustvo često striktno ograničeno u proizvodima, na zdrav i pravilan način ishrane neretko zaboravljamo, obično sve dok se ne suočimo sa prvim posledicama narušenog zdravlja.

Naš cilj i namera su da promovišemo zdrav i pravilan način ishrane koji vidimo kao najvažniju kariku zdravog načina života inače. Na tom putu ćemo nastojati da stalno učimo, deleći nesebično sa Vama svako novo znanje i iskustvo.

Flag Counter